Privatlivspolitik

Privatlivspolitik–indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

 

I forbindelse med kontakt/samhandel/tillbud & køb hos B. C. Industri ApS har du oplyst eller indtastet en række personoplysninger, herunder som følger.

  1. Online nyhedsbrev

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev på webstedsadresse som er ; http://www.bc-industri.dk  vil følgende kun blive gemt online på vores Webhotel.

  • Din e-mail adresse
  • Firmanavn
  • Dit fornavn & efternavn
  • privat eller firmakunde

 

Disse oplysninger vil først blive slettet efter henvendelse til os eller egen afmeldelse på vores nyhedsmail i feltet “afmeld” som står nederst i bunden af nyhedsmailen.

2 Online kontakt formular

Ved udfyldelse af vores kontakt formular på webstedsadresse som er ; http://www.bc-industri.dk  vil følgende blive gemt online på vores Webhotel & online mailsystem .

  • Din e-mail adresse
  • Dit fornavn & efternavn, post nr. & by

 

Disse oplysninger vil blive gemt online på vores Webhotel samt på vores e-mailserver og blive slettet indenfor 6 måneder. Foreligger der korrespondance med tilbud eller leverancer gemmes oplysningerne som punkt 3.

  1. Ved direkte kontakt mail & telefonisk henvendelse.

I forbindelse med samhandel,tillbud ordre og køb hos B. C. Industri ApS har du oplyst eller indtastet en række personoplysninger, herunder særligt.

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen.
  • Oplysningerne kan efter ønske, ved fremsendelse af mail slettes i vores systemer efter en periode på minimum 6 år, som er en del af kravet for kvalitetssikring som vi er underlagt i.h.t. EN206-1 & DS 2426 & bogføringsloven som er 5 år. Tilmelding til nyhedbreve kan afmeldes når som helst.
  • Også fordi vi at du lettere kan handle ved os en anden gang.

 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores egne biler og chauffører eller 3 parts fragtfirma med henblik på levering af dine indkøb.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på “info@bc-industri.dk”  og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (economic) som vi har indgået databehandler aftale med hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Og til håndtering af dine køb som kan være et eller flere af disse systemer (Processtyring, Navigation, CMS web system,  samt Economic).

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

  1. B. C. Industri APS
    CVR-nr. 25562208
    Brødslevvejen 2
    Tlf.: 98883131
    E-mail: info@bc-industri.dk

Du kan desuden kontakte Søren Jørgensen

Tlf ; 98883131

E-mail: soren@bc-industri.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et linket “afmeld” i bunden af den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over B. C. Industri ApS behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.